Известие

Collapse
No announcement yet.

Датчик за масло 156 2.0

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Датчик за масло 156 2.0

Интересува ме от къде мога да намеря датчик за маслото на 156-ца 2.0 ТС.. оказа се че е е обикновен, защото букста която влиза в него е с две крачета а не с едно.. кабелите незнам само дали са 1 или 2 защото не бях там когато разкачваха буксата...

Едно краче е, пусни обява в КУПУВА.....и това само на теория е датчик за маслото, на практика е датчика за основния ремонт........
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

защо за основен? измерих налягането на маслотот е супер само че още не мога да намеря точно такъв датчик...

Comment

ФЕРАРИСТЪТ е намекнал,че га светне тая ламба и си се окотил.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

да ама в случая си е заминал само датчика...

Comment

Аз,доколкото си спомням,при теб си беше разкачен по начало,така че не се брои.

Comment

всъщност не е бил разкачен но не работеше от началото и след това замерихме налягането... но още не мога да намеря датчика и си карам така

Comment

Помня,че преди време някой от колегите бе писал,че е сложил ладов.Май беше давал на стругар да му напрявят преходник,че резбите не отговарят.

Comment

няма смисъл той е десетина лева... бях взел един но се оказа че буксата с която беше вързан сега е с две крачета незнам защо..

Comment

Примерно в Мазерати пробваи

Comment

Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщение
                      няма смисъл той е десетина лева... бях взел един но се оказа че буксата с която беше вързан сега е с две крачета незнам защо..
                      А от буксата два кабела ли тръгват?

Comment

незнам, мастора каза че мисли че е само един но за буксата е сигурен че са две крачета

Comment

Какво значи "мисли"?То си се вижда.По принцип си е един,освен ако не е прекарван допълнителен за манометричен индикатор.Хваща чикийката.Рапалясва буксата и слага една банална кабелна обувка.Голема мисъл.

Comment

ша треа да го направя сам май

---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

а между другото сега започвам училище от другата седмица и обещавам да дойда на някоя сбирка в плевен..

Comment

Working...
                            X